Regisztrálj az oldalra!

- Nem kell aktiválni a hirdetéseid
- Módosíthatod hirdetésidet
- Elérhetőségeidet csak egyszer kell megadnod
- Több elérhetőséget vagy telephelyet rendelhetsz a hirdetéseidhez

   
használtcikk.hu   
Hirdetésfeladás
Ingatlan AutóOtthonBaba-mamaMobiltelefonMűszaki cikkRuhaSzabadidőIngyenSzolgáltatásÁllás
IPHONE-RA CSERE TELEFONOK, KÜTYÜK ÉS EGYÉB

56 700 Ft
+36 70 341 97 55
Összértékben 56700 Ft, elsősorban cserélni szeretném iphone 5-re, de méginkább annál nagyobbra. Egyéb ajánlatokat is meghallgatok, pl. s6 edge, vagy... De csak jó állapotú, legfeljebb kicsit zsebkopott, de mindenképp karcmentes képernyős, gyors, jól működő, értékes készülék kell. Vodás, vagy független. Hiba nélkül. Icloudból kilépve. Letiltás lehetőségét kizárva, vagy letiltás elleni garanciával. Pénzért vásárlás esetén, ha valaki megveszi az összeset, 6700 Ft-ot elnézek és akkor még mondhatni olcsó is voltam. Külön is megvásárolhatóak, de jobban szeretném egyben. Nem vállalok garanciát. Csak komoly érdeklődő keressen!
Csere esetén jobban szeretném, ha személyesen rendeznénk le a dolgot. Pénzért való vásárlásnál is jobban szeretem a személyes elrendezést, de azon esetben hajlandó vagyok tárgyalni, ha nagy a távolság, vagy más okból nem tudunk úgy találkozni. Ez esetben futárt javaslok.

- Microsoft lumia 640 LTE, Vodafonos. Tökéletes kívül-belül. Jó működés, egész gyors, nem jellemző fagyás. Minden tartozékkal, illetve egy tokkal, dobozban, papírokkal. 23000 Ft. Ezt a készüléket csak csere, vagy magas értékű vásárlás, tehát mondjuk 40000 Ft esetén tudom adni. Arról lehet érdeklődni, hogy tudom e már adni egymagában, attól függ, mennyi már a bevételem.

- Vodafone Smart 3, nem rakéta, időnként gyorsítós, de jól működő, fóliás és karcmentes képernyős, egész szép esztétikás telefon. A hátuljára egyszer kreáltam egy smilet, mint látható. Minden tartozékkal, egy fülessel is, a töltőkábelről és töltőadapterről annyit kell tudni, hogy nem az lett adva hozzá gyárilag, de teljesen tökéletes. Én is így használtam, nincs veszteség, a gyárilag hozzáadottal is 7200 F-ért adnám.

- MSI külső, bluetooth-os GPS. Jól működik. És egy szó szerint dicséretes minőségű és működésű Ipod Nano mp5. Még ajándékba kaptam, szeretem, nem csalódtam benne soha. Van rajta egy kamera is és 4 gb-os. Tényleg nagyon jó. Ezért is hagytam a végére, hogy ez utánzat. De nagyon jó. Szó szerint! És fóliás, olyan, mint vadi újan. Kábele pedig teljesen jó valódi iphone-hoz is, ezt onnan tudom, hogy ki volt próbálva. A két készülék egyben 5000 Ft. Értelemszerűen külön 2500 Ft.

- Egy csúsztatós Samsung telefon. Használt, teljesen jól működik, egész szép az esztétikája is. Dobozzal és töltővel és papírokkal. T-mobilos. 6000 Ft.

- Egy Sony Erricson K510I. Használt, Használható, csak kicsit macerásabb a dzsojsztikja, de működik mindene. A dzsojsztik cserélhető, könnyen található egy donortelefon. T-mobile-os. Dobozzal, papírokkal, töltővel, fülessel. 5000 Ft.

- Egy Nokia 6020. Használt, T-mobile-os. Csak a készülék minden nélkül, akksi rossz, de egy másikkal kipróbáltam és semmi baja nincs. Klassz telefon. 1300 Ft.

- Egy 6 cm átmérőjű üvegföldgömb. Ahogy a gyárból kikerült, úgy néz ki most is. Megvettem és fiókba tettem. Anno 2000.ért vettem. 1000-ért adom. Van a talapzatán egy pici gyári hiba, azt gondolom, nem zavaró, de ha igen, a kedves vásárló lefestheti és belakkozhatja. Plusz 500-ért én is megcsinálhatom.

- Egy Fekete, kicsit női, tablettoknak is megfelelő vállra akasztós, használatlan, szinte vadi új bőrtáska, 1700 Ft.

- Egy beszélő óra. Jól működik. Használt. Angolul mond időt gombnyomásra. Kukorékolva ébreszt. Elemmel adom. 500 Ft.

- Egy Hp Ipaq Hx 4700 Series PDA. Nem működik, kell rá tölteni egy biost, illetve egy Windows mobile 5-öt, vagy 6-ot, szervizben megcsinálják, könnyen lehet találni hozzá ilyet a neten. A látható tartozékokkal, papírokkal, cd-k-kel, dobozzal és ami a képén látható. A billentyűzet sosem volt használva, rajta egy fólia is, teljesen vadi új állapot. 6000 Ft.

Hívjanak telefonon, vagy írjanak a szabo.balint99.02@gmail.com email címre, vagy itt! Számom: 06703419755
 
1201 Budapest XX. kerület Térkép
| hasznaltcikk.hu 2018 | Kapcsolat, hibajelentés