Regisztrálj az oldalra!

- Nem kell aktiválni a hirdetéseid
- Módosíthatod hirdetésidet
- Elérhetőségeidet csak egyszer kell megadnod
- Több elérhetőséget vagy telephelyet rendelhetsz a hirdetéseidhez

   
használtcikk.hu   
Hirdetésfeladás
Ingatlan AutóOtthonBaba-mamaMobiltelefonMűszaki cikkRuhaSzabadidőIngyenSzolgáltatásÁllás
Eladó ház Vámosmikola
8 500 000 Ft
100 nm2
85 000 Ft/nm2
Ügyvezető
+36 70 558 11 60
Típus:
Családi ház
Szobák száma:
3
Fűtés:
Gáz - cirko
Állapot:
Jó állapotú
A telek területe:
1320 m2
Melléképület:
Szintek száma:
1
Komfort:
Összkomfortos
Fűtés:
Gáz - cirko
Parkolás:
Garázs
 
amerikai konyha beépített konyhabútor bútorozott jó közlekedés kamra redőny
Eladó remek családi ház Vámosmikola csendes utcájában.
A Börzsöny hegység nyugati lábánál fekvő, Pest megye, Vámosmikola idegenforgalmi szempontból kiemelt település központjához közel a Dózsa Gy. utcában, eladásra kínálok 1320 m2-es körbekerített telken, 100 m2-es, 3 szoba összkomfortos felújított jó állapotban lévő családi házat. Az épület 1960-ban épült, falazata 60 cm-s vályog és vegyes falazatú, fafödémes és cseréppel fedve. Az ingatlan 2002-ben komplett felújításon ment keresztül, Víz, villany, a komplett tetőzet a gerendákkal együtt kicserélve. 2011-ben gáz bevezetve, csatorna nincs, emésztő van. A családi házban előszoba, kamra, utcafronton 2 db. 16 m2-es nagyszoba, nappali, étkezős konyha, kádas fürdőszoba, külön WC található. Az épület fűtése gázcirkóról működik radiátoros hő leadással és még egy szép kivitelezésű cserépkályha is biztosítja a ház melegét. Az ingatlan hátsó részén tároló lett kialakítva. A telken kocsi beállási lehetőség mellett fedett garázs, nyári konyha, fatároló valamint búbos kemencés füstölő és ásott kút lett kialakítva. A kert nagysága miatt remek lehetőség van veteményes kialakítására és gyümölcsfák beültetésére vagy állattartásra, mivel ásott kút van így nem kerül pénzbe a növényzet locsolása és az állatok itatás. Az ingatlan per és tehermentes, sokrétű hasznosításra alkalmas, befektetésnek is kiváló!
Amennyiben szereti a természetet, az egészséges életet, az önfenntartás lehetőségét vagy üzleti potenciált is keres, akkor Önnek ajánlom ezt a remek elhelyezkedésű, igazán egyedi nagy telkes családi házat. A település folyamatosan fejlődik, az utóbbi években több külföldi magánszemély is vásárolt itt ingatlant. Vámosmikola közbiztonsága kiváló és az itt élő emberek közvetlensége példa értékű. A Börzsöny hegység közelsége miatt a környéken vadásztársaságok is működnek. Vámosmikolán keresztülhalad a Szobot (20 km) Parassapusztával (17 km) összekötő országút, melyről a község területén ágazik el a Tésára (8 km) vezető mellékút. Az Ipoly híd és közút a 2,5 km-re lévő Ipolypásztó felé újjáépítés alatt áll.
Ár: 8.500.000.- Ft Bérlet , csere nem lehetséges.
Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550
2635 Vámosmikola
| hasznaltcikk.hu 2019 | Kapcsolat, hibajelentés