Regisztrálj az oldalra!

- Nem kell aktiválni a hirdetéseid
- Módosíthatod hirdetésidet
- Elérhetőségeidet csak egyszer kell megadnod
- Több elérhetőséget vagy telephelyet rendelhetsz a hirdetéseidhez

   
használtcikk.hu   
Hirdetésfeladás
Ingatlan AutóOtthonBaba-mamaMobiltelefonMűszaki cikkRuhaSzabadidőIngyenSzolgáltatásÁllás
Eladó ház Vámosmikola Május 1 u. 40.
10 999 000 Ft
70 nm2
157 129 Ft/nm2
Ügyvezető
+36 70 558 11 60
Típus:
Családi ház
Szobák száma:
2
Fűtés:
Egyéb
Állapot:
Felújított
A telek területe:
2 m2
Szintek száma:
1
Komfort:
Összkomfortos
Fűtés:
Egyéb
Panorámás:
Parkolás:
Garázs
 
beépített konyhabútor étkező jó közlekedés kábeltévé redőny
Eladó nagy telkes családi ház Vámosmikola csendes részén.
A Börzsöny hegység nyugati lábánál fekvő, Pest megyei, Vámosmikola idegenforgalmi szempontból kiemelt település központjához közel a Május 1.u. 40 szám alatt , eladásra kínálok 1980 m2-es, 2 szoba összkomfortos családi házat.
Az épület 1960-ban épült, falazata 60 cm-s vályog és tégla falazatú, fafödémes és cseréppel fedve. Az ingatlanba üvegezett fedett verandán keresztül jutunk be, ahol étkezős konyha, tároló helyiség pincével, zuhanykabinos fürdőszoba ( meleg vizet bojler biztosítja éjszakai áramról ) és két utcafronti szoba található. Az ingatlan hátsó részén nyári konyha és garázs vagy fatároló lett kialakítva. A telek szélessége 20 méter .A lakóingatlan 2015-ben komplett felújításon ment keresztül. Tetőzet átrakása és tetőléc cseréje megtörtént. Víz, villanyvezetékek valamint a nyílászárók ( Borovi fenyőből hőszigetelt ablakok ) és az ajtók is ki lettek cserélve. A házon belül gipszkarton álmennyezet lett kialakítva, ledes spot lámpákkal, melynek fényhatásai kellemes érzetet adnak a lakóknak. A ház kellemes melegét 16 kw-os légbe fúvásos fatüzeléses kandallóval biztosítják. Víz, villany és 20 m3-es emésztő van. A kert nagysága miatt remek lehetőség van veteményes kialakítására és gyümölcsfák beültetésére vagy állattartásra is alkalmas, mivel ásott kút van így nem kerül pénzbe a növényzet locsolása és az állatok itatás. Az udvarban gépjármű beállási lehetőség Az ingatlan per és tehermentes, sokrétű hasznosításra alkalmas, befektetésnek is kiváló! Ha szereti a természetet, az egészséges életet, az önfenntartás lehetőségét vagy üzleti potenciált is keres, akkor Önnek ajánlom ezt a remek elhelyezkedésű, igazán egyedi nagy telkes családi házat. Az ingatlan per és tehermentes és adás-vételi megállapodás esetén, szeptemberi költözéssel megvásárolható. A település folyamatosan fejlődik, az utóbbi években több külföldi magánszemély is vásárolt itt ingatlant. Vámosmikola közbiztonsága kiváló és az itt élő emberek közvetlensége példa értékű. A Börzsöny hegység közelsége miatt a környéken vadásztársaságok is működnek. Vámosmikolán keresztülhalad a Szobot (20 km) Parassapusztával (17 km) összekötő országút, melyről a község területén ágazik el a Tésára (8 km) vezető mellékút. Az Ipoly híd és közút a 2,5 km-re lévő Ipolypásztó felé újjáépítés alatt áll.
Ár: 10.999.000.- Ft
Bérlet , csere nem lehetséges.
Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

2635 Vámosmikola Május 1 u. 40.
| hasznaltcikk.hu 2019 | Kapcsolat, hibajelentés