Regisztrálj az oldalra!

- Nem kell aktiválni a hirdetéseid
- Módosíthatod hirdetésidet
- Elérhetőségeidet csak egyszer kell megadnod
- Több elérhetőséget vagy telephelyet rendelhetsz a hirdetéseidhez

   
használtcikk.hu   
Hirdetésfeladás
Ingatlan AutóOtthonBaba-mamaMobiltelefonMűszaki cikkRuhaSzabadidőIngyenSzolgáltatásÁllás
Eladó ház Vác
33 500 000 Ft
100 nm2
335 000 Ft/nm2
Ügyvezető
+36 70 558 11 60
Típus:
Családi ház
Szobák száma:
3
Fűtés:
Gáz - konvektor
Állapot:
Jó állapotú
A telek területe:
220 m2
Melléképület:
Szintek száma:
1
Komfort:
Összkomfortos
Fűtés:
Gáz - konvektor
Parkolás:
Udvaron
 
beépített konyhabútor jó közlekedés pince öntözőrendszer
Remek lehetőség gazdálkodás vagy mezőgazdasági vállalkozás kialakítására Vác-Mária-udvaron.
Vác külterületi részén, Mária-udvar csendes, nyugodt környezetében, eladásra kínálok 3060 m2-s zártkerti besorolású bekerített, megművelt telken 1987-ben épült, 40 m2-s tégla építésű tehermentes házat. ! Vác városrendezési terve szerint az ingatlan külterületi lakott helyként szerepel. Az ingatlanban előszoba, étkezős konyha, főzőfülkével, WC kézmosóval és szoba található. Az ingatlan B 30-as téglából épült, kefnis betonfödémmel és cseréptető borítással, ezáltal a tetőtérben még egy szobát lehet kialakítani. A főzőfülkéből fürdőszoba, tetőtérben gyerekszoba vagy háló kialakítható. Az épület alatt pince található, az egyik fele beton aljzattal, a másik fele földes - zöldség, gyümölcstárolásra alkalmas. A családi házban villany, 380 V ipari áram, vezetékes víz (vízszűrővel felszerelt) valamint az udvaron szivattyúval felszerelt bő vizű ásott kút található. Az utcában a csatornahálózat kialakítva, de a hálózatra nincs rákötve. Jelen pillanatban emésztő van használatban. A telek hátsó részén szerszámokkal ellátott autószerelő műhely, szerelő aknás garázs és állatok tartására szolgáló gazdasági helyiségek vannak. A szerelőműhely gépei 380 V-os áramról működtethetők. A megművelt kert nagysága miatt kiváló lehetősége van egy családnak eltartani önmagát a megtermelt állat és növénytermesztésből.
Az ingatlan könnyen megközelíthető helyen található, a vasútállomás, buszmegálló 2-3 percre van. Személy gépkocsival a régi 2-s út és M2 felől jól elérhető. Vác közelsége lehetőséget ad a bevásárlásra, szórakozásra vagy az ódon városközponti részén sétálgatásra. Az ár tartalmazza a bútorzatot, kerti eszközöket, műhelyben lévő szerszámokat is.
Irányár: 14.500.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthető a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550
2600 Vác
| hasznaltcikk.hu 2019 | Kapcsolat, hibajelentés